Petak, 26 Travanj 2024
Održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun - Najbolji Ivo Žeravica, Petar Klaić i Enes Osmić (FOTO)

Održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun - Najbolji Ivo Žeravica, Petar Klaić i Enes Osmić (FOTO)

Jučer je u župskoj vali održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun koje je ove godine bilo samo klupsko natjecanje i druženje bez velikog okupljanja i uz poštivanje propisanih mjera HZZO-a radi sigurnosti svih sudionika. Naime, ove godine su otkazana sva službena natjecanja u organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, ako je i naš Županijski savez donio odluku da se službena natjecanja u našoj županiji neće održati.

Na ovogodišnje klupsko natjecanje su pozvani aktivni članovi koji se natječu zadnjih par godina, a iz kluba se ispričavaju svim članovima koji su možda htjeli sudjelovati, a to im nije bilo omogućeno iz gore navedenih razloga.

Ribalo se po jakom maestralu, unutar Župskog zaljeva. Nakon povratka nagrađeni su najbolji sudionici. Prvi je bio  Ivo Žeravica s 1255 g. ulova, drugi Petar Klaić s 1120 g. ulova, a treće Enes Osmić 1100 g. ulova  Najveći ulovljeni primjerak (Arbul od 0,280 g.) je ulovio Luko Miloslavić.

Nakon natjecanja svi sudionici su nastavili druženje na večeri u obližnjem restoranu, kojom ih je velikodušno "trato" jedan član kluba.