Petak, 28 Siječanj 2022
Turnir župskih mjesta; Utakmice četvrtfinala odigrane prošle nedjelje komentira Matko Haičman

Turnir župskih mjesta; Utakmice četvrtfinala odigrane prošle nedjelje komentira Matko Haičman

Osmo izdanje Turnira župskih mjesta  pratimo i kroz Komentar kola, novu privremenu rubriku portala.

Komentator prošle nedjelje odigranih utakmica četvrtfinala je Matko Haičman voditelj Fantasyja i desna ruka organizatora turnira.

BRAŠINA – KRSTAC/TRGOVIŠTE  1 : 0

Prva utakmica večeri nam je donijela odličan dvoboj dvije podjednake momčadi, ekipa Brašine je ušla u utakmicu kao favoriti međutim izostanak njihovog ponajboljeg igrača Lea Pušića itekako je utjecalo na igru branitelja naslova. Krstac/Trgovište su odigrali svoju najbolju utakmicu na turniru, igrali su sa žarom i srcem, međutim greška golmana Gadžića gdje prima pogodak s kraja terena u prvom poluvremenu postavlja rezultat za 1:0 kojeg iskusna ekipa Brašine unatoč naletima suparnika zadržava do kraja. Unatoč porazu Krstac/Trgovište je pokazalo da je to ekipa koja može uraditi velike stvari na budućim turnirima.

GORNJA ČIBAČA – SOLINE/PLAT  1 : 0

Susret u kojem su dvije tvrde ekipe morale pokazati svoju fizičku snagu kako bi osigurale svoj prolazak u polufinale je također završio minimalnom pobjedom za ekipu Gornje Čibače. Od početka se znalo da će ovo biti teška utakmica, vodila se borba za svaki dio terena, obje ekipe su pokušale iskoristiti greške drugih, te isto kao i na prvoj utakmici večeri gol pada u prvom poluvremenu pogotkom Gornje Čibače, taj rezultat ostaje do kraja. Soline/Plat su se pokušale svim snagama vratiti u utakmicu, ali jednostavno nije bila njihova večer.

 ČELOPECI – SREBRENO  3 : 2

Iako na prvi pogled je trebala biti laka utakmica za ekipu ,,Žutih Pauka“ i za lagani prolaz među četiri najbolja, bilo je daleko od toga. Čelopeci predvođeni Perom Grbićem su na poluvrijeme izašli s dva gola prednosti te sredinom drugog dijela zabijaju za 3:0 i dok je svatko mislio da će ovo biti lagana ,,kanta“ ekipi s mora, tandem Joković-Žarak iskorištavaju opuštenost protivnika i s dva gola vraćaju svoju ekipu u igru, ali više od toga nisu mogli, pa utakmicu napuštaju s porazom ali uzdignute glave. Ekipu Čelopeka u polufinalu dočekuje branitelj naslova Brašina  i ne sumnjamo da će to biti zanimljiv okršaj.

BRGAT – FIX ČIBAČA  4 : 2

Bila je najavljivana kao najzanimljivija utakmica kola koja je na kraju bila utakmica s najviše tenzija i okršaja između igrača. Ekipa Brgata je s tri gola unijela nemir i nervozu momcima iz Čibače, te oni u silnoj želji da se vrate u utakmicu počinju raditi prekršaje koji uznemiruju igrače Brgata i tenzije počinju rasti na obje strane. Do kraja utakmice padaju još tri pogotka od kojih dva za povratak Čibačana, ali nedovoljno i za pobjedu. Bila je to utakmica koju je unatoč mnogo golova više obilježila drama na terenu, koja zapravo pokazuje što znači boriti se za svoje mjesto.