Petak, 28 Siječanj 2022
Turnira župskih mjesta; Sandro Joković komentira utakmice drugog kola

Turnira župskih mjesta; Sandro Joković komentira utakmice drugog kola

Osmo izdanje Turnira župskih mjesta  pratimo i kroz Komentar kola, novu privremenu rubriku portala.

Komentator drugog kola je Sandro Joković službeni spiker Turnira, čiji su komentari, najave, razgovori sa sudionicima i objave na društvenim mrežama neizostavni dio Turnira u zadnjih nekoliko godina. Evo kako je Sandro komentirao utakmice drugog kola

BRAŠINA - MIŠIĆI 3:3 p(3:4)

Utakmica u kojoj je iskočila individualna kvaliteta Lea Pušića s jedne, odnosno Jasmina Salihovića s druge strane. Ono što me se posebno dojmilo je Marijo Puljić jer s njime su Mišići totalno druga ekipa konkurentna svima, dok je on dokazao da kad igraš ovaj sport najprije glavom, pa tek onda nogom, godine su samo broj.

GORNJA ČIBAČA - POD PETRAČA 8:0

Ugodno sam iznenađen kako je Pod Petrača otvorila utakmicu !! Eksplozivni, "napaljeni" momci pravili su probleme Gornjoj Čibači, ali kako je utakmica odmicala previše su "izgorjeli" u želji, te je "Čibačka mašinerija" to iskoristila i napunila im mrežu do vrha.

SOLINE/PLAT - ČELOPECI 1:1 P(1:2)

Čvrsta utakmica puna tenzija, očekivano s malo pogodaka. Totalna dekoncentracija igrača  Žutih pauka pri samom kraju utakmice dovela je "Jorgandžije" do vrlo važnog boda i "pole position" pozicije uoči zadnjeg kola grupe smrti.

MINI ČIBAČA - POPOLICA 1:1 p(0:2)

Iako su "Lisice" bile favorit, znao sam da ako dođu braća Bogoje i Ivan Matić, da bi moglo biti svega i da je to već dimenzija više u odnosu na sastav u kojem su izašli u prvom kolu. Moram pohvaliti i golmana Popolice Vinka Knega koji je i više nego dostojno zamijenio odsutnog Sutića.

BRGAT - POSTANJE 2:2 p(2:1)

Kakva utakmica !!!  "Napumpali" smo kroz medije ovaj derbi, ljudi su se odazvali  i to tako da je oboren rekord po broju gledatelja na Mljekarani, a ove su se dvije ekipe za to odužile stostruko!!! Fantastična utakmica u kojoj smo vidjeli sve i gotovo je nemoguće objasniti viđeno u par rečenica. Taman kad smo mislili da je sučevim zviždukom u regularnom dijelu utakmice završila napetost, oni su nam priredili još jedan triler nakon lutrije penala i mogu se samo zahvaliti igračima obje momčadi na način na koji su odigrali ovu utakmicu, bila je melem za oči.

BJELICE - FIX ČIBAČA 2:0

Bjelice su preozbiljna ekipa da bi im mogla nauditi Fix Čibača s ovolikim brojem izostanaka glavnih igrača (Šimunović, J.Vidić, B.Raguž, Puljiz). Sviđa mi se način na koji Mario Raguž vodi ovu momčad, iz svakog svog igrača izvlači maksimum, a to se najbolje vidi na primjeru najmlađih Milića i Franića, koji su  poput pitbullova pritiskali zadnji red Fixa i nisu im dozvolili mirno iznošenje lopte.

KRSTAC/TRGOVIŠTE - MLJEKARA 4:2

Čestitke mladićima iz Mljekare zbog načina na koji su reagirali nakon što su gubili 2:0. Uspjeli su izjednačiti i nisu se predavali, ali eto, plaćen je danak neiskustvu. Čestitke Bolivijcima na pobjedi, no moje je mišljenje da trebaju početi dolaziti u većem broju ako ne misle ispasti odmah nakon grupne faze.