Petak, 28 Siječanj 2022
Ždrijeb kao na velikim natjecanjima - Tko protiv koga u grupama Turnira župskih mjesta? (FOTO)

Ždrijeb kao na velikim natjecanjima - Tko protiv koga u grupama Turnira župskih mjesta? (FOTO)

Osmo izdanje Turnira župskih mjesta imalo je večeras ždrijeb kakvog se ne bi posramila ni mnoga velika međunarodna natjecanja. Grafički odlično pripremljen, uz već odavno poznate voditeljske vještine Sandra Jokovića i sve ostalo viđeno večeras u dvorani One Suite Hotela, podigao je ovo popularno natjecanje na još jednu razinu više.

Kuglice su izvlačili najbolji pojedinci dosadašnjih natjecanja; Leo Pušić (Brašina) koji ima četiri nagrade, tri puta bio najbolji strijelac 2015, 2016. i 2018/19, a lani je proglašen i za najboljeg igrača turnira i Josip Vidić (Fix Čibača) koji je čak tri puta proglašen najboljim igračem turnira 2014., 2016. i 2017. godine. Prvo su izvučeni nenositelji 11 ekipa, a zatim i nositelji skupina četiri lanjska polufinalista.

Prema komentarima većine nazočnih najjača skupina "skupina smrti" je "D", ali ništa lošija nije ni "B" gdje su se našle četiri vrlo izjednačene ekipe, U grupi "A" po prvi puta imamo derbi Gornje Župe povijesni prvi "Derby della Planina" između Brgata i Postranja. Sudeći po raspoloženju u dvorani najbolje je prošao trostruku prvak Gornja Čibača, ali i ostale dvije momčadi iz skupine "C" koji su već sada sigurni sudionici najmanje repesaža.

Turnir u subotu u 17 sati otvaraju Fix Čibača i Čelopeci, donosimo raspored prvog kola.