Petak, 21 Siječanj 2022
Večeras ždrijeb skupina osmog Turnira Župskih mjesta koji počinje u subotu 26. siječnja

Večeras ždrijeb skupina osmog Turnira Župskih mjesta koji počinje u subotu 26. siječnja

Sve je spremno za početak osmog izdanja popularnog Turnira Župskih mjesta, večeras u 19 sati u prostorijama One Suite hotela održat će se ždrijeb skupina. Na Turnir se ove godine prijavilo 15 ekipa koje će biti podijeljene u četiri skupine. U tri skupine će biti četiri momčadi, a u jednoj tri. Nositelji skupina su: Brašina, Gornja Čibača, Brgat i Bjelice.

Pobjednici skupina osigurat će četvrtfinale, dok drugoplasirani i trećeplasirani idu u repesaž, u kojem će pobjednici izboriti četvrtfinale. Turnir počinje u subotu 25.siječnja utakmicama prvog kola po skupinama, drugo kolo će se igrati 2. veljače, a treće 9. veljače.

Turnir i ove godine prati interna kladionica ŽUPA BET u kojoj pravo klađenja imaju samo izabrani predstavnici ekipa koje nastupaju na Turniru Župskih mjesta - jedan kladioničar po svakom mjestu.

Jedan od najatraktivnijih noviteta ove godine je Turnir Župskih mjesta Fantasy u kojem svako mjesto mora imati čovjeka koji će biti zadužen za tu funkciju, a on će imaginarnu svotu novca koju dobije morati rasporediti da odabere sedam igrača (šest u polju, i jednoga s klupe koji automatski ulazi ako netko iz početnog tima izostane) iz sedam različitih ekipa! Tako kreće i borba među mjestima tko ima boljeg Fantasy igrača u kojoj se umjesto učinka igrača s otočkih stadiona, boduje učinak župskih igrača koji će nastupati u dvorani na Mljekari.