Srijeda, 01 Prosinac 2021
Nakon duge pauze u subotu 13. studenog ponovo kreće natjecanje Županijske futsal lige

Nakon duge pauze u subotu 13. studenog ponovo kreće natjecanje Županijske futsal lige

U četvrtak je u prostorijama Županijskog nogometnog saveza održan plenum klubova Županijske futsal lige u kojoj igraju i dva župska kluba; MNK Plat i MNK Čibača.

Skupu se odazvalo trinaest klubova među kojima i predstavnici oba župska kluba dok su dva kluba koja planiraju natjecanje u novoj sezoni opravdala nedolazak.  Klubovi su upoznati kako je vodstvo lige dobilo suglasnost Županijskog Stožera i županijskih epidemiologa te suglasnost općina za organizaciju lige, kao i obveze i kriterije pri organizaciji utakmica u zatvorenim prostorima. Svim  klubovima sudionicima natjecanja Županijske futsal lige bit će dostavljen protokol oko organizacije utakmica obzirom na uvjete epidemije COVID 19, kada je klub domaćin.  

Također je potvrđeno da se utakmice mogu igrati u školskoj sportskoj dvorani na Grudi, školskoj sportskoj dvorani u Župi dubrovačkoj, gradskoj sportskoj dvorani u Pločama te na Korčuli pod balonom.

Svi klubovi koji imaju namjeru sudjelovati dužni su i obvezni do 04.studenog, ispuniti službenu prijavu, ovjeriti je i dostaviti na  e-mail povjerenika lige.

Izglasano je da sezona starta u subotu 13. studenog, po sadašnjim saznanjima liga bi trebala brojiti petnaest sudionika, a 5. studenog bi se trebao održati još jedan plenum na kojem bi se obavio ždrijeb natjecanja.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • marketingA1