Petak, 28 Siječanj 2022
Čelopecima prvi ili Gornjoj Čibači četvrti naslov? Večeras repriza finala iz 2013. godine

Čelopecima prvi ili Gornjoj Čibači četvrti naslov? Večeras repriza finala iz 2013. godine

Večeras u 20:45 na parket dvorane na Mljekari u osmom finalu Turnira župskih mjesta istrčat će igrači Čelopeka i Gornje Čibače. Žutim paucima će to biti drugo finale, a trostrukom prvaku iz Čibače čak šesto ( u završnoj utakmici nisu nastupili samo dva puta 2015. i 2017.)

Bit će to repriza završne utakmice iz 2013. godine kada su se večerašnji finalisti sastali u borbi za naslov 2. Turnira župskih mjesta u Kuparima.

Tada je slavila Gornja Čibača PG koja je nastupila u sastavu; Tomislav  Tomičić, Mario Benić, Davorin Krešić, Davor Cverlin, Igor Žilić, Miro Marić, Stjepan Lakić (Pepi), Nikša Krešić, Miljenko Glogovac, Josip Vidić - voditelj Niko Palameta.

Za Žute pauke 2013. godine su igrali; Matija Štrkalj, Božo Zec, Pero Grbić, Pero Zec, Niko Grbić, Damir Zovko, Josip Bender, Vlaho Stjepčević, Luka Herman, Mario Curić - voditelj Zdravko Kojaković.

Rezultat utakmice je bio 4:2 za Čibačane,  a strijelci Igor Žilić 2, Mario Benić, Davorin Krešić, te Niko Grbić 2 za Čelopeke.Hoće li se Čelopeci večeras revanširati za taj poraz prije osam godina i uzeti svoj prvi naslov ili će Gornja Čibača slaviti četvrti put doznat ćemo večeras oko 21 sat.

Večerašnji program počinje utakmicom za 3. mjesto Utakmica između Brašine i Brgata u 19 sati, a prije velikog finala u 20 sati ćemo gledati prvu All Star utakmicu u kojoj se sastaju TOMI TEAM i SANDRO TEAM, a popis igrča donosimo na donjoj slici.