Četvrtak, 04 Lipanj 2020
Počinje Županijsko kup natjecanje; Župa dubrovačka u prvom kolu u Čibači dočekuje Enkel

Počinje Županijsko kup natjecanje; Župa dubrovačka u prvom kolu u Čibači dočekuje Enkel

Sljedećeg vikenda 22. i 23. veljače počinje kup natjecanje Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog. Kao i svake godine klubovi su podijeljeni u četiri teritorijalne grupe; Korčula – Lastovo, Pelješac, Dubrovnik-Konavle-Župa dubrovačka i Dolina Neretve a pobjednici grupa razigravaju za pobjednika Županijskog kupa i mjesto u ždrijebu Kupa Hrvatske.

Župa dubrovačka će u prvom kolu grupe Dubrovnik-Konavle-Župa dubrovačka ugostiti županijskog drugoligaša Enkela iz Popovića, utakmica na Taranteli je zakazana za srijedu 26. veljače u 15.30 sati. U ostalim susretima grupe se sastaju na Grudi Slaven i Croatia, u Čilipima Konavljanin i Sokol, a trećeligaš GOŠK Dubrovnik 1919 je na startu slobodan.

U grupi Korčula – Lastovo prvi susret igraju  ŠD Smokvica i Omladinac Lastovo, pobjednik tog susreta u drugom kolu igra protiv Hajduka 1932 Vela Luka, a u Blatu igraju BŠK Zmaj i Žrnovo. U grupi Pelješac se sastaju SOŠK 1919 – Orebić,  Rat – Grk, te Faraon – Putniković, a u Dolini Neretve ONK Metković – Gusar i Maestral – Neretvanac, a  Jadran LP i Neretva su u prvom kolu slobodni.

Izvučeni su i parovi kup natjecanja ŽNS Dubrovačko-neretvanskog za mlađe kategorije. Kadeti (U16) Župe dubrovačke u Čibači dočekuju NA Libertas (1. ožujka u 13:00 sati), a pioniri (U14) su na početku slobodni.

  • čestitke - tzzupanije
  • čestitke - dubrovnikrivijera