Srijeda, 01 Prosinac 2021
Poraz Župe dubrovačke u gostima kod ONK Metkovića, u Smokvici prekid sudac tražio pomoć liječnika

Poraz Župe dubrovačke u gostima kod ONK Metkovića, u Smokvici prekid sudac tražio pomoć liječnika

U šestom kolu 1. Županijske nogometne lige četvrti ovosezonski poraz Župe dubrovačke. Na gostovanju kod lidera prvenstva ONK Metkovića župski klub je poražen s 2:0.  Domaćin je poveo iz kaznenog udarca u 45. minuti, a posao završio pred sam kraj u 89. minuti.

Župa dubrovačka sa 6 bodova i gol razlikom 7:11 trenutno zauzima deveto mjesto tablice lige koju igra 12. klubova, a u sljedećem 7. kolu  na Taranteli bi trebala ugostiti Jadrana iz Smokvice.

Ostali rezultati kola; Smokvica: Orebić: Orebić – Sokol 1:1, Gabrile: Croatia – BŠK Zmaj 2:0, Gruda: Slaven – Žrnovo 5:1, Krvavac: Maestral – Konavljanin 0:1, Jadran – Gusar 1:1 (prekid u 83. minuti).

Težak incident i prekid utakmice nakon kojeg je sudac tražio pomoć liječnika se dogodio na utakmici u Smokvici. U 83. minuti pri rezultatu 1:1 sudac Deni Franulović iz Vele Luke dosudio je kazneni udarac za domaćina, a pokazao drugi žuti karton igraču Gusara. Tada su gostujući igrači opkolili suca, a kako stoji u zapisniku jedan ga je udario "pesnicom u donji dio leđa". Što se točno dogodilo u gužvi nakon prekida vjerojatno će se utvrditi pregledom snimke utakmice.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • marketingA1