Ispiši ovu stranicu
1. ŽNL - 5. kolo; Drugi domaći kiks ove jeseni; Nakon Gusara i Croatia odnosi bodove s Tarantele (FOTO)

1. ŽNL - 5. kolo; Drugi domaći kiks ove jeseni; Nakon Gusara i Croatia odnosi bodove s Tarantele (FOTO)

Loš dan na igralištima Tarantele, nakon poraza ženske ekipe, nastavili su i seniori. Croatia je povela golom  Luke Curića u 30. minuti prvog dijela. Nakon vodstva gostiju jalova inicijativa domaćina bez pravih šansi, pogotovo u drugom dijelu kada igrači trenera Milana Petrovića nisu uputili udarac u okvir gola. Gosti se pretežno brane, imaju i nekoliko kontranapada, a iz jednog od njih lopta odlazi iza leđa golmana Šutala, ali umjesto mreže pogađa stativu. To je bilo sve što se moglo vidjeti u ovoj, po prikazanom na terenu, skromnoj nogometnoj priredbi.

Župa dubrovačka ponovo (nakon Gusara u 1.kolu) gubi domaće bodove u Čibači, drugi put u tri utakmice odigrane na Taranteli. Croatiju od ovog kola vodi donedavni strateg Župe Josip Papić koji je klupu župske momčadi napustio nakon domaćeg poraza u 1. kolu. Papić je danas u Čibači nakon dužeg vremena ponovo slavio, ali ovaj put na klupi gostiju koji u Gabrile nose sva tri boda.

1. ŽNL - 5. kolo

NK Župa Dubrovačka - NK Croatia Gabrile 0:1 (0:1)

ŽUPA DUBROVAČKA; Bruno Šutalo, Antonio Lipotić, Toni Soldić, Dominik Žarak, Stanislav Vasilj, Velimir Kajba, Viktor Lekaj, Kristijan Prkut (od 46. Vlaho Capurso) Niko Ničetić (od 46. Luka Papić), Stjepan Rezo, Paul Rafael Ostojić (od 60. Mirko Petković). Trener; Milan Petrović.

0:1 Luka Curić  u 30. minuti

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr