Ispiši ovu stranicu
Nogometašice Župe dubrovačke vodile do 82. minute, pa na kraju izgubile utakmicu (FOTOGALERIJA)

Nogometašice Župe dubrovačke vodile do 82. minute, pa na kraju izgubile utakmicu (FOTOGALERIJA)

Nogometašice ŽOK-a Župa dubrovačka odigrale su još jednu dobru utakmicu, pogotovo u prvom dijelu,  u kojoj su nažalost bodovi pobjegli s Tarantele u posljednjim minutama susreta. U prvom dijelu nogometašice trenera Miljenka Meštrovića bolje , imaju inicijativu i stvaraju šanse te dolaze do vodstva iz kaznenog udarca u 40. minuti. Nakon prekršaja vratarke Vrčeva nad Nikom Viđen, Župu u vodstvo s bijele točke dovodi Nina Radić.

Drugo poluvrijeme - druga slika, gošće iz Glavica pokraj Zadra bolje i agresivnije, igra se više na polovici domaćih, župske nogometašice opasne iz nekoliko kontri i tako sve do desetak minuta prije kraja kada gošće iz Vrčeva iz jednog slobodnog udarca s dvadesetak metara s lijeve strane stižu do izjednačenja. Vratarka Župe očekujući ubačaj u šesnaesterac je malo ispred crte svog gola, a lopta lobom ulazi pod samu prečku.

Župke pet minuta do kraja imaju dobru priliku za novo vodstvo, ali vratarka i obrana Vrčeva uspijevaju zaustaviti loptu na putu prema mreži. I kada su svi očekivali da će utakmica završiti neriješeno, u zadnjoj minuti iz gužve pred šesnaestercom domaćina lopta dolazi do usamljene igračice Vrčeva koja izbija sama pred vratarku Župe za 1:2 za gošće.

Druga HNLŽ skupina (A)

ŽUPA DUBROVAČKA - VRČEVO 1:2 (1:0)

ŽUPA DUBROVAČKA; Lana Bazdan, Tea Šućur, Nora Radoš, Antea Duplica (od 46. Elizabeta Batistić), Nina Radić, Petra Ančić, Matea Zelen, Nera Dabelić, Anna Levant, Marija Barišić, Nika Viđen. Trener; Miljenko Meštrović.

1:0 Nina Radić (11m) 40', 1:1  Marta Števanja 82', 1:2 Sara Jurić 90'.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr, urednik