Srijeda, 01 Prosinac 2021
Pobjedom u nastavak prvenstva; Odbojkašice Župe dubrovačke slavile protiv Novalje

Pobjedom u nastavak prvenstva; Odbojkašice Župe dubrovačke slavile protiv Novalje

U subotu u školskoj sportskoj dvorani ŽOK Župa dubrovačka u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva je ugostio ekipu Novalje. S obzirom na dobre rezultate tijekom jesenskog dijela i osvojenog trećeg mjesta očekivala se lagana pobjeda protiv OK Novalja.

U prvom setu prognoze su se i ostvarile tako da su ga župske odbojkašice lagano dobile 25:16. U drugom setu dolazi do opuštanja, gošće su odmah na početku povele 3:0 i u uzbudljivoj završnici seta pobjeđuju 26:24 i izjednačavaju na 1:1 u setovima.

U trećem setu, zahvaljujući ponajviše odličnim servisima Ane Burum, domaće igračice sa 25:16 ponovo dolaze u prednost. U četvrtom setu igralo se poen za poen, ali kod rezultata 20:20 više koncentracije iskazuje ŽOK Župa dubrovačka i rješava set u svoju korist 25:20, a time i utakmicu 3:1.

Za ŽOK Župa dubrovačka su nastupile: Mihaela Antolović, Ana Burum, Veronika Šunjić, Dorotea Kozić, Mia Kulaš, Matea Prce, Mia Raguž, Ani Matić, Josipa Ćorak (kap), Tina Krmek, Petra Batina, Andrea Ivanović, Nikol Duper i Ana Marija Nikolić.

  • marketingA1