Nedjelja, 22 Svi 2022
Mlade župske gimnastičarke ostvarile odlične rezultate na Trešnjić kupu u Zagrebu (FOTO)

Mlade župske gimnastičarke ostvarile odlične rezultate na Trešnjić kupu u Zagrebu (FOTO)

Mlade župske gimnastičarke članice Gimnastičkog kluba Župa dubrovačka nastupile su prošlog vikenda na Trešnjić kupu u organizaciji Gimnastičkog kluba Trešnjevka u novom Zagrebačkom gimnastičkom centru Lučko te u D programu ostvarile odlične rezultate.

Kako je u tijeku proces učlanjenja Gimnastičkog kluba Župa dubrovačka u Hrvatski gimnastički savez, cure iz Župe su na ovom turniru nastupale za Gimnastički klub Dubrovnik, a vodili su ih treneri Nikolina Knežević, Jure Klarić i Karmen Matušić.

Najbolji rezultat je ostvarila Petra Šapro u kategoriji 2009. godišta osvojivši pojedinačno zlato u konkurenciji od 18 djevojaka. Petra je također osvojila ekipno srebro u kategoriji 2009. godišta zajedno sa curama iz Gimnastičkog kluba Dubrovnik: Carlom Brbora, Tinom Vasiljević i Anom Korina Miletić.

U Župu stiže i ekipna brončana medalja i to u kategoriji 2008. godište a izborile su je; Doris Bender, Petra Tevšić, Andrea Kovač, Renata Oblizalo, Paola Borovina i Lucija Miloslavić koja je pojedinačno zauzela visoko 4. mjesto. S njima u ekipi je bila jedna cura iz Gimnastičkog kluba Dubrovnik Nina Muhoberac.

U godištu 2010./2011. iz Župe se natjecala Lejla Hasanović, koja je nastupila u ekipi s gimnastičarkama iz GK Dubrovnik; Doris Lesjak, Dorom Mušanović i Martom Škrabo. Ova ekipa je osvojila 5. mjesto.

Od članica GK Dubrovnik u pojedinačnoj konkurenciji u kategorije 2007. godišta se natjecala Lucijana Trojić i zauzela je 14. mjesto.  • Autor: Župski portal - zupcica.hr