Srijeda, 30 Studeni 2022
U ponedjeljak 11. sjednica Općinskog vijeća; Na dnevnom redu drugi rebalans općinskog proračuna

U ponedjeljak 11. sjednica Općinskog vijeća; Na dnevnom redu drugi rebalans općinskog proračuna

Predsjednik Općinskog vijeća Lovorko Klešković za ponedjeljak 28. studenog s početkom u 13:00 sati je sazvao  11. sjednicu župskog Općinskog vijeća.

Pred vijećnicima je drugi rebalans općinskog proračuna, prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Programa gradnje objekata i uređaja komunalne
infrastrukture za 2022. godinu, izmjene i dopune Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2022. godinu, odluka o davanju prethodne suglasnosti za donošenje Odluke o mjerilima za naplatu usluga Dječjeg vrtića ''Župa dubrovačka'' od roditelja korisnika usluga, zaključak o zaključenju Ugovora o financiranju uređenja građevinskog zemljišta s Dubrovačkom biskupijom te u vezi s tim i odluka o izradi izmjena i dopuna UPU-a Pastoralni centar. Uz nekoliko točaka vezanih uz komunalnu djelatnost, pred vijećnicima je i zaključak o raspisivanju pozivnog natječaj za kupnju zemljišta za izgradnju planiranog dječjeg igrališta, polivalentnog Doma kulture i dionice lokalne nerazvrstane prometnice sa svom potrebnom infrastrukturom u naselju Čibača.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr