Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023
Općina raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2022.-2023.

Općina raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2022.-2023.

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu  stipendija u školskoj/akademskoj godini 2022./2023.  Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo na stipendiju ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja.
Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu.
Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se u zatvorenim omotnicama osobno ili putem pošte na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom „Natječaj za stipendije- ne otvarati!“.
Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti s web stranice općine http://www.zupa-dubrovacka.hr , odnosno koji se mogu dobiti u Odsjeku za društvene djelatnosti.
Natječaj za 2022./2023. godinu objavljen je 14. listopada 2022. godine i bit će otvoren do 28. Listopada  2022. godine. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.

Više informacija dostupno je  na službenoj web stranici Općine kao i na oglasnoj ploči. Odsjek za društvene djelatnosti na raspolaganju je za
konzultacije i pojašnjenja eventualnih nejasnoća vezanih uz natječaj na broj telefona: 020/487-481.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr