Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023
Nardelli o potvrđenoj optužnici: "Nisam napravio ništa nezakonito i ništa nečasno"

Nardelli o potvrđenoj optužnici: "Nisam napravio ništa nezakonito i ništa nečasno"

Nakon objave dubrovačkih medija da je potvrđena 13 godina stara USKOK-ova optužnica protiv Silvija Nardellija općinski načelnik se oglasio priopćenjem.

Podsjetimo se riječ je o slučaju hotel Župa koju je USKOK podigao pred Županijskim sudom u Splitu prije više od 10 godina protiv župskog načelnika Silvija Nardellija, tadašnjeg člana općinskog poglavarstva Vlaha Kesovije te direktora hotela Župa Kruna Ercega, a o kojoj smo pisali više puta.

Priopćenje općinskog načelnika prenosimo u cijelosti:

 - Žao mi je što nakon punih 13 godina dolazi do podizanja optužnice, ako je već morala biti podignuta onda bih volio da je to bilo davnih godina. Praktično ovaj postupak traje od 2009. godine, a mogu reći ono što sam rekao i te godine, a to je da apsolutno nisam napravio ništa nezakonito i ništa nečasno. Očekivao sam da optužnica neće biti podignuta, premda su mi odvjetnici govorili da kad takav postupak krene uvijek dolazi do njezinog podizanja. S druge strane mogu reći da sam zadovoljan jer će se konačno završiti ova trakavica, a kroz sve ove godine doživio sam  uistinu niz neugodnosti vezano po tom pitanju. Kad god bi se  neki novinar ili medij  sjetio i  kada je to nekome odgovaralo bio sam prozivan, a posebno je to dobilo veću razinu u vrijeme predizbornih kampanja u vrijeme izbora. Očekujem da ću kroz sudski postupak koji će uslijediti dokazati svoju potpunu nevinost u cijeloj toj priči, rekao je Nardelli.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr