Četvrtak, 25 Travanj 2024
Općinski stožer CZ ponovo produžio dosadašnje mjere - Vrtić ostaje zatvoren do Uskrsa, 4. travnja

Općinski stožer CZ ponovo produžio dosadašnje mjere - Vrtić ostaje zatvoren do Uskrsa, 4. travnja

- Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i konzultacijama sa Stožerom civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije te Zavodom za javno zdravstvo, obavještavamo sve građane da se dosadašnje mjere koje se odnose na rad Dječjeg vrtića Župa dubrovačka i Općine Župa dubrovačka produžuju do 04. travnja 2021. godine.

Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, najkasnije do petka, 02. travnja 2021. godine, obavijestit ćemo roditelje i građane o ukidanju ili eventualnom nastavku ovih mjera.
Vezano za rad Dječjeg vrtića, napominjemo da je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće mogu doći u vrtić ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Molimo sve roditelje djece koja zaista nemaju mogućnosti ostaviti djecu kod kuće, da i dalje, na broj telefona: 020/485-029 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., do 15.00h, jave ako imaju potrebu dovesti dijete u dječji vrtić. Dežurstvo za djecu koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće organizirano je u glavnoj zgradi Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

Apeliramo na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Sve najnovije takve informacije dostupne su i na web stranici Dječjeg vrtića i Općine Župa dubrovačka gdje se redovito ažuriraju - poručuju iz Općinskog stožera Civilne zaštite.