Četvrtak, 25 Travanj 2024
Općina Župa dubrovačka, Turistička zajednica, Komunalno društvo .... rad sa strankama od danas online

Općina Župa dubrovačka, Turistička zajednica, Komunalno društvo .... rad sa strankama od danas online

Općina Župa dubrovačka obavještava sve građane da se od srijede 03. ožujka   do srijede 10. ožujka  privremeno ukida neposredan rad sa strankama te će se sva komunikacija s upravnim odjelom i službama odvijati putem elektroničke pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) i telefona (020/487-470), a sve informacije dostupne su putem web stranice Općine Župa dubrovačka (www.zupa-dubrovacka.hr).


Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, najkasnije do 09. ožujka  2021. godine, obavijestiti ćemo građane o ukidanju ili eventualnom nastavku ovih mjera.


Ista mjera odnosi se i na sva vezana društva (Komunalno društvo Župa dubrovačka d.o.o., Dječji vrtić Župa dubrovačka, Groblje Dubac d.o.o., DVD Župa dubrovačka, Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka), a vrijediti će sukladno mjerama i naputcima od strane Stožera civilne zaštite.
Sve službe nastavljaju obavljati svoj redovan posao, a navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane korona virusom te zaštite građana, ali i djelatnika, od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.