Četvrtak, 04 Lipanj 2020
Kupnja presadnica u Rasadniku "Čibača"; Narudžba i uplata online, preuzimanje ispred vrata rasadnika

Kupnja presadnica u Rasadniku "Čibača"; Narudžba i uplata online, preuzimanje ispred vrata rasadnika

S obzirom na učestala pitanja vezana za nabavu sadnog materijala i presadnica iz Općine obavještavaju građane da se  Rasadnik "Čibača" prilagodio postojećim uvjetima te je cjelokupni asortiman presadnica povrća, cvijeća te različitih autohtonih voćaka, ukrasnih grmova i trajnica dostupan kupcima.

U dogovoru Zavodom za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku potvrđujemo da se prodaja prema preporukama Stožera za civilnu zaštitu odvija na sljedeći način:

•    Cjenik sa svim dostupnim sadnicama za 2020. godinu nalazi se na Internet stranicama Sveučilišta na linku: http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=11237, na Facebook stranici Sveučilišta te na mrežnim stranicama Općine Župa dubrovačka na linku: https://zupa-dubrovacka.hr/

•    Kupci svoju narudžbu sa svim potrebnim kontakt podacima (ime i prezime, OIB, kontakt broj, e-mail) šalju na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

•    Kupci povratno dobivaju potvrdu o danu i vremenu preuzimanja naručenih sadnica ispred glavnih vrata rasadnika Čibača

•    Prije preuzimanja sadnica kupci moraju uplatiti iznos za naručeni materijal

•    Uplata se vrši isključivo na račun Sveučilišta u Dubrovniku: HR0823400091110135015, OIB: 01338491514, SA NAZNAKOM – UPLATA ZA SADNICE – IME I PREZIME KUPCA.

•    Napominjemo da nema mogućnosti plaćanja neposrednim plaćanjem

- Zahvaljujemo se Zavodu za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku na prilagodbi u ovoj izvanrednoj situaciji i omogućavanju nabave potrebnog sadnog materijala zainteresiranim građanima.

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera i poštuju mjere socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima - poručuju iz Općine

  • čestitke - župnija
  • čestitke - tzzupanije