Četvrtak, 04 Lipanj 2020
Nardelli pozvao predstavnike Župke na sastanak o Izmjenama i dopuna Proračuna i Programa rada Općine

Nardelli pozvao predstavnike Župke na sastanak o Izmjenama i dopuna Proračuna i Programa rada Općine

Općinski načelnik Silvio Nardelli danas je uputio poziv na sastanak koji će se upriličiti u četvrtak 9. travnja po pitanju donošenja Izmjena i dopuna Proračuna i Programa rada za tekuću godinu.

Na navedeni sastanak osim općinskog načelnika i užih suradnika pozvana su dva člana oporbene stranke Župka kao i članovi Obora za proračun i financije.

Podsjetimo, prošlog tjedna Župska stranka -  Župka obratila se dopisom načelniku s nizom prijedloga korigiranja Proračuna  obzirom na očekivano smanjenje prihoda Općine zbog izvanredne situacije uzrokovane corona virusom.
Nardelli se složio s dijelom predloženih izmjena i pisanim putem se zahvalio  oporbenim kolegama, te ih je izvijestio o nizu već poduzetih aktivnosti od strane Općine Župa dubrovačka vezano za novonastalu situaciju.

- Držim korektnim  prijedloge oporbe  i ponudu da zajedničkim konstruktivnim djelovanjem i suradnjom donesemo najbolje moguće rješenje u datim okolnostima , kako za rad općinskih službi i vezanih društava, tako i za donošenje svih ostalih mjera kojima ćemo preraspodijeliti planirana sredstva . Iskreno se nadam da ćemo na sastanku doći do zajedničkih stavova po svim pitanjima kako bi zajednički prevladali ovu situaciju na dobrobit Općine i svih njenih žitelja - rekao je Nardelli.

Uvažavajući trenutno stanje Sjednica Općinskog vijeća, koja se u ovim okolnostima ne može organizirati redovnim putem bit će organizirana telefonski ili virtualno sukladno naputku Ministarstva uprave RH.

  • čestitke - zuc