Četvrtak, 04 Lipanj 2020
Nardelli; Ne mogu podržati odluku Policije, tražit ćemo da se punkt u Platu vrati

Nardelli; Ne mogu podržati odluku Policije, tražit ćemo da se punkt u Platu vrati

Nakon što smo iz policijske uprave dubrovačko-neretvanske dobili odgovor o razlozima ukidanja policijskog punkta između Općina Župa dubrovačka i Konavle u Platu, o za komentar te odluke pitali smo načelnika Silvija Nardellija.

- Mogu se djelomično složiti s navodima iz odgovora Policijske uprave da je najveći broj ljudi iz Konavala kroz Župu prolazio u tranzitu, međutim to je bilo u situaciji kada su oni koji nemaju propusnicu znali da ne mogu u Župu.

Bez postojanja punkta u Platu otvara se mogućnost svim žiteljima Općine Konavle da nesmetano dođu u Župu, bilo u trgovačke centre, bilo gdje drugo.

Takvu situaciju ni slučajno ne mogu podržati, pogotovo kada znamo da je zaraza u našoj županiji krenula iz Zračne luke, te je očekivati da će se broj zaraženih koji dolaze u Župu iz tog područja u sljedećim danima povećati.

Tražit ćemo da se punkt u Platu vrati jer mislim da je on za Župu potrebniji nego onaj na Dupcu. U ovakvoj situaciji smatram da bi bilo logičnije ukinuti Dubac, a ostaviti Plat - komentirao je odluku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske općinski načelnik Silvio Nardelli.


VEZANE VIJESTI

Ukinut nadzorni policijski punkt u Platu; Pitali smo policiju zašto - donosimo odgovor

  • čestitke - dubrovnikrivijera