Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020
Šminkeraj beauty salon & Župčica vas nagrađuju - Osvojite tretman IPL SHR

Šminkeraj beauty salon & Župčica vas nagrađuju - Osvojite tretman IPL SHR

Valentinovo je pred nama i sve je u znaku ljubavi, prema drugome, ali i sebi. Drage dame (i svi koji se tako osjećaju) ovaj put razveselite sebe i zaigrajte se s nama. Slavimo ljubav, Šminkeraj beauty salon & Župčica portal Vas nagrađuju - osvojite tretman IPL SHR, trajno uklanjanje dlačica laserom. Sreća je uvijek veća u dvoje, označite i vama dragu osobu.

Pravila:

 - Facebook stranice Šminkeraj beauty salon i Župčica portal označiti sa "sviđa mi se"
 - Podijeliti objavu javno na svom zidu
 - u Fb komentar označiti osobu s kojom biste voljeli osvojiti nagradu


Sretno!

Sretne dobitnike čija ćemo imena objaviti u Petak navečer izvlačimo putem stranice random.org.,

Tretman IPL SHR se uspoređuje kao tretman masaže vrućim kamenjem.Osjećaj peckanja ili boli sveden je na minimum a rezultati su izvrsni. S ovim najnovijim laserom možete regenerirati kožu; ukloniti sitne bore,pigmentacijske promjene,sunčane pjege,kapilare,posvjetljivanje kože,sužavanje pora,trajno uklanjanje dlačica,uklanjanje akni te poboljšavanje stanja masne kože te uništavanje bakterija i gljivica na rukama ili nogama.

Svi zainteresirani mogu zakazati besplatne konzultacije sa stručnim osobljem  Šminkeraj beauty salona gdje mogu dobiti sve potrebne informacije.
Odlučite se za najnoviju tehnologiju brzog i trajnog odstranjivanja dlaka s izvanrednim uspjehom i spremni dočekajte ljeto.

  • čestitke - dubrovnikrivijera
  • čestitke - opcina