Subota, 04 Svi 2024
Studio Marcela otvara svoj novi salon u hotelu Sheraton, darujemo Vam pet frizura

Studio Marcela otvara svoj novi salon u hotelu Sheraton, darujemo Vam pet frizura

Na radost velikog broja Župki i svih koji se u Župi nađu, stižu odlične novosti iz lanca frizerskih salona Marcela. Studio Marcela vlasnice Jadranke Pezo, nakon salona u Hotelu Rixos, svoja vrata otvara i u hotelu Sheraton.

Poduzetnica i vlasnica Jadranka Pezo naglašava nam kako će salon zadržati svoj prepoznatljivi stil i kvalitetu svojih usluga uz luksuzno uređen studio, u već tradicionalnim crno-bijelim tonovima.  Klijenti mogu očekivati cijene kao i u ostalim salonima Marcela, uživati u novim trendovima i tehnikama za kosu, savjetovanjima i uslugama šminkanja, a na raspolaganju im je i usluga"frizer to go" za sve one koji ne stignu u salon.

Svečano otvaranje u hotelu Sheraton je u petak 22. ožujka, a povodom otvaranja novog salona Studio Marcela daje 20% popusta na sve tretmane do 29. ožujka.

Studio Marcela i Župčica daruju vam pet frizura, putem naše Facebook stranice i Instagram profila.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri tagirajte osobu kojoj želite pokloniti frizuru, podijelite javno objavu i story te zapratite portal na našim društvenim mrežama (ako to do sada niste učinili) Sretne dobitnike čija ćemo imena objaviti u četvrtak iza 19:00, izvlačimo slučajnim odabirom putem stranice random.org.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr