Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020
U subotu u One Suite Hotelu veliki predbožićni party uz koncert Vlaha Arbulića

U subotu u One Suite Hotelu veliki predbožićni party uz koncert Vlaha Arbulića

One Suite Hotel u vrijeme adventa živi u posebno veselom duhu, odjeven u svečano blagdansko ruho uz tradicionalna jela od feste i šušur uz kućicu. Događanja koja vas očekuju u periodu do Božića počinju u subotu 7. prosinca koncertom Vlaha Arbulića i njegovog pratećeg banda. Početak je najavljen u 21,00 sat, a ulaz je slobodan.
 
Dubrovčanin Vlaho okupio je band vrhunskih glazbenika kako bi u sezonu slavlja uplesali uz najbolje hitove: „Obožavam nastupati, obožavam tu razmjenu energije i pjevanje uglas. Pripremili smo odličnu play listu i veselimo se dobroj zabavi  i adventu u One Suite Hotelu”.

One Suite Hotel za nadolazeće adventsko vrijeme priprema novitete i iznenađenja u ponudi hrane, pića i zabave uz kućicu. Sve što zimi volite, ovdje ćete pronaći: vrhunsku glazbu, domaće prikle, orahnjače, pandišpalj, kiflice, božićni slatki kruh. Osim slatkih zalogaja, svakako isprobajte neke od adventskih gastro hitova: domaće kobasice s kiselim kupusom ili one u vinu s pireom od celera, a izdvajamo i vinski gulaš u kruhu kao i potrbušinu u pecivu.  Uz kuhano vino i ostala pića po prigodnim cijenama, očekujte vrhunsku zabavu i ne brinite za „dan poslije“ jer će vas u Lokalu pokrenuti najbolja kava i doručak u Gradu.
 
Za više informacija obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 020 222 000.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  • čestitke - župnija