Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020
Od posla do karijere u turizmu - Dan otvorenih intervjua u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera

Od posla do karijere u turizmu - Dan otvorenih intervjua u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera

Želite raditi u turizmu tijekom cijele godine ili ste zainteresirani za rad tijekom turističke sezone?
Tražite nove poslovne izazove?

Dođite na Dan otvorenih intervjua, prijavite se i postanite dio našeg tima!

Bilo da imate bogato radno iskustvo ili ste tek završili školovanje i želite postati dio tima HOTELA DUBROVAČKA RIVIJERA d.d., posjetite nas u ponedjeljak, 2. prosinca 2019., od 10:00 do 18:00 sati u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera na Danu otvorenih intervjua.
Otvaramo vrata proaktivnim i ambicioznim osobama spremnim na rad u dinamičnom okruženju, željnih novih znanja i usmjerenim na postizanje najboljih rezultata. Kroz razgovor s članovima našeg tima, iz prve ruke saznajte sve potrebne informacije o uvjetima i načinu rada na recepciji, u domaćinstvu, wellnessu, kuhinji, restoranu,…

Koje pogodnosti Vam nude HOTELI DUBROVAČKA RIVIJERA d.d.?

Mogućnost rada tijekom cijele godine, profesionalno napredovanje, iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju.
Stoga pripremite svoje životopise i posjetite nas 2. prosinca 2019. godine i uvjerite nas da ste baš Vi naš novi recepcioner/ka, sobar/ica, konobar/ica, kuhar/ica, slastičar/ka, spasilac ili wellness terapeut/kinja za rad u najboljim hotelima u županiji i početak karijere u turizmu.
Za eventualna pitanja, slobodno nam se obratite putem telefona 020/601566 ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  • čestitke - revelin
  • čestitke - dubrovnikrivijera