Četvrtak, 28 Siječanj 2021
Članice zajednice „Katarina Zrinski“ najavile aktivnosti za nadolazeće razdoblje

Članice zajednice „Katarina Zrinski“ najavile aktivnosti za nadolazeće razdoblje

Sastanak članica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ općine Župa dubrovačka održao se jučer, 5.veljače 2020. godine s početkom u 18.00 sati u prostorijama općine Župa dubrovačka.

Predsjednica Jelić otvorila je sastanak i na samom početku kratko se osvrnula na održane predsjedničke izbore tezajedno sa članicama prokomentirala provedene aktivnosti zajednice u protekloj kalendarskoj godini.
U prvom kvartalu ove godine „Župske Katarine“ će po drugi put dat svoj doprinos u humanitarnoj akciji za „Gordanu Knego“  izradom domaćih kolača koje će zajedno sa ostalim dionicima akcije dijeliti uzvanicima a sav prihod će donirati. Humanitarna akcija održat će se 15. ožujka 2020. godine (u nedjelju) s početkom u 15.00 sati u restoranu Kogo u Srebrenom.

Ekološka akcija Zajednice žena „Katarina Zrinski“ općine Župa dubrovačka i DVD -a Župa dubrovačka održat će se na proljeće, odlaskom na Malašticu.U akciji čišćenja prirode želi se potaknuti te uključiti šira zajednica u aktivnosti zajednice.

Nadalje, planira se organizacija edukacije za članice Zajednice ali i za sve zainteresirane žitelje općine Župa dubrovačka. Tema edukacije te mjesto i vrijeme održavanja bit će objavljena za internetskoj stranici Zajednice te na Župskim portalima. Također, jedna od točaka dnevnog reda bili sunadolazeći unutarstranački izbori.