Nedjelja, 05 Svi 2024
Covid potvrde potrebne za roditeljske sastanke, konzultacije, radionice ... ali ne i za dovesti dijete u vrtić

Covid potvrde potrebne za roditeljske sastanke, konzultacije, radionice ... ali ne i za dovesti dijete u vrtić

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenog 2021. godine, obavještavamo sve roditelje i sve ostale osobe koje dovode i/ili odvode dijete u Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ da od utorka 16.11.2021. god. NE TREBAJU predočiti dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju na virus COVID-19,jer se navedeno smatra kratkim zadržavanjem u prostorijama Dječjeg vrtića (u predsoblju odgojno-obrazovne skupine u kojoj boravi dijete).

Svi koji se duže zadržavaju u Dječjem vrtiću (roditeljski sastanci, individualne konzultacije, radionice, sastanak kod ravnateljice, sastanak kod stručno-razvojnog tima, prilikom dolaska u Tajništvo ili Računovodstvo) TREBAJU predočiti odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju na virus COVID-19 (COVID potvrda ili druga valjana liječnička potvrda).

Ostale epidemiološke mjere, kao što su nošenje maski, održavanje distance, dezinfekcija ruku i dalje stoje na snazi te Vas molimo da ih se pridržavate prilikom ulaska u Dječji vrtić Župa dubrovačka.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr