Petak, 05 Lipanj 2020
Nova obavijest iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka; Prijavite dolazak djeteta u Vrtić do 22. svibnja u 12 sati

Nova obavijest iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka; Prijavite dolazak djeteta u Vrtić do 22. svibnja u 12 sati

Nakon novih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje smo objavili jučer Dječji vrtić Župa dubrovačka je objavio novu obavijest za roditelje koju prenosimo u cjelosti;

- Prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 20. svibnja 2020. godine, rad u predškolskim ustanovama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima (uz poštivanje dosadašnjih uputa), smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao ostanak kod kuće. Na taj način omogućuje se uključivanje sve djece u vrtiće, bez prethodnog popunjavanja Izjave.

Važno je pridržavati se sljedećeg: u Vrtić ne mogu dolaziti djeca, a ni roditelji u njihovoj pratnji, ukoliko imaju simptome respiratornih bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s Covid 19.

Djeca se mogu naknadno uključivati u Vrtić. Vrtić će i dalje funkcionirati na način da dežurna djelatnica prihvaća djecu.
Kako bi što kvalitetnije organizirali boravak Vaše djece (odgojno-obrazovni rad), molimo Vas da do 22. svibnja 2020. godine, do 12 sati, prijavite dolazak djeteta u Vrtić, navodeći ime i prezime djeteta te odgojno-obrazovnu skupinu koju pohađa:

putem službenog maila vrtića - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
telefonski na sljedeće brojeve: ravnateljica – 020/485-029
    računovodstvo – 020/486712
    pedagoginja – 020/487-374

Roditelji koju su prethodno potpisali Izjavu vezano za polazak djeteta u Vrtić (ne znajući da će nastupiti nove mjere), ne trebaju se ponovno prijavljivati.

Također, napominjemo da Vrtić po Projektu i dalje pruža usluge produljenog i smjenskog rada te rada subotom, uz prethodnu najavu od najmanje 2 dana (dežurnoj djelatnici), po već ustaljenoj praksi.

Roditelji koji još uvijek neće koristiti usluge Vrtića i dalje ne plaćaju usluge - navodi se u obavijesti ravnateljice župskog vrtića Marije Jelić.