Utorak, 26 Svi 2020
Župski vrtić obavještava roditelje koji planiraju dovoditi djecu da su do srijede dužni popuniti i dostaviti Izjavu

Župski vrtić obavještava roditelje koji planiraju dovoditi djecu da su do srijede dužni popuniti i dostaviti Izjavu

Sukladno preporukama Vlade RH, a po planu ublažavanja mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije Korona, Dječji vrtić Župa dubrovačka osigurava mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi od 11.5.2020. godine uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Zbrinjavanje se osigurava isključivo za djecu čija su oba roditelja zaposlena te se nisu u mogućnosti drugačije organizirati.

Preporuča se ostanak kod kuće djeci s kroničnim i respiratornim bolestima, kao i onoj djeci u čijim obiteljima postoji netko tko ima spomenute zdravstvene probleme.

Pozivamo sve roditelje koji planiraju korištenje usluga Vrtića od 11.5.2020. godine da su dužni popuniti Izjavu te je dostaviti na e-mail adresu vrtića - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno ispred zgrade Vrtića uz prethodnu najavu na tel. 020/487-374 najkasnije do srijede, 6.5.2020.godine do 15 sati.

Obrazac Izjave moguće je preuzeti u prilogu ove vijesti, na web stranici Dječjeg vrtića, Općine Župa dubrovačka ili osobno uz prethodnu najavu na telefon 020/487-374, od 7.00 do 15.00 sati.

Zbog organizacije rada i provođenja epidemioloških mjera, djeci čiji roditelji ne dostave potpisanu Izjavu, neće biti omogućeno korištenje Vrtića.

  • čestitke - dubrovnikrivijera
  • čestitke - adriaticosiguranje