Četvrtak, 02 Svi 2024
hdz_zupa
Dubrovačka biskupija ponovo objavila poziv za zakup zgrade „Mlinica“ u Mlinima

Dubrovačka biskupija ponovo objavila poziv za zakup zgrade „Mlinica“ u Mlinima

Dubrovačka biskupija je na svojim web stranicama ponovo objavila oglas o davanju u zakup zgradu „Mlinica“ na adresi Tupina, Mlini.
Bruto površina zgrade je 235,52 m2. Nalazi se u čest. zgr. 4, K.O. Zavrelje, u vlasništvu DUBROVAČKE BISKUPIJE, a sastoji se od prizemlja i dva kata (TLOCRTI). Prostor je trenutno prazan. Može se urediti za poslovno ili stambeno korištenje. Daje se u zakup na vrijeme od 10 godina.

Zainteresirani za razgledavanje ovog prostora MLINICA trebaju poslati upit s kontakt podatcima na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do ponedjeljka 18. ožujka 2024. do 15:00 sati, kada ćemo ih kontaktirati radi organizacije obilaska.

OBRAZAC za iskazivanje interesa možete preuzeti ovdje: WORD ili PDF.

ispunjeni obrazac šaljete isključivo elektroničkim putem na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do srijede 20. ožujka 2024. godine u 15 sati. Nakon što se Vaš ispunjeni obrazac zaprimi, dobit ćete potvrdu najkasnije u roku 7 dana od zaprimanja vaše prijave.

Uz objekt Mlinica biskupija oglašava zakup još dva objekta;  GRAD – Zamanjina 6 te GRAD – prostor površine 46,33 m2 na adresi Između Polača 7 koji je slobodan za zakup od 1.1.2025.

- Dubrovačka biskupija s povezanim pravnim osobama, dajući u zakup poslovne prostore pokriva značajan dio troškova svoga poslanja i pastoralnog djelovanja. Trenutno su slobodna dva poslovna prostora, a oglašavamo i treći koji je slobodan za zakup od 1.1.2025. Za navedene prostore možete iskazati interes putem obrasca (pri kraju teksta nalazi se poveznica za preuzimanje). Time, kao i proteklih godina, želimo dobiti što jasniji i transparentniji uvid u stanje i poslovne mogućnosti potencijalnih zakupnika kao i namjeravanih djelatnosti - poručuju u pozivu.

POZIV za iskazivanje interesa za zakup prostora

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • tuttobene
  • texo