Ponedjeljak, 29 Svi 2023
čestitke - tzzupa
Poziv na Skupštinu Župskog karnevala, u četvrtak 15. lipnja bira se novo vodstvo

Poziv na Skupštinu Župskog karnevala, u četvrtak 15. lipnja bira se novo vodstvo

- Pozivam vas na Skupštinu Župskog karnevala koja će se održati 15.6.2023. godine (četvrtak) s početkom u 20,30 sati u zgradi Općine Župa dubrovačka.  Mjesto Predsjednika, Potpredsjednika, Tajnika  i 8 članova Upravnog vijeća, te 3 člana Nadzornog odbora čekaju ljude koji imaju želje, volje, ljubavi, znanja i upornosti za vođenje Župskog karnevala.
Dosadašnjem rukovodstvu je istekao mandat. Mislimo kako je došlo vrijeme da  kormilo Župskog karnevala preuzme netko novi, mlađi, odmorniji, netko tko će donijeti svježinu i održati župsku karnevalsku tradiciju uz dašak modernizacije i približavanje mlađim uzrastima. Prvenstveno nam treba novi Predsjednik/ Predsjednica koji će privući i dovesti u upravu Karnevala nove ljude, proširiti bazu, povećati broj stalnih župskih grupa.

Posebno pozivamo članove Župskog karnevala u ilegali da promisle o vođenju karnevala i prijeđu s riječi na djela. Možda nisu mladi, ali svako novo lice za sobom dovede i neke nove ljude ili vrati neke bivše, a to je dobro za Karnevo - poručila je predsjednica karnevala Luce Čučić.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • cestitke_vodovod
  • čestitke - opcina
  • čestitke - hdzzupa