Četvrtak, 18 Travanj 2024
Pošaljite nam fotografije Vaših jaslica, u suradnji s TuttoBene Pizzeria & Fast Food nagrađujemo najbolje

Pošaljite nam fotografije Vaših jaslica, u suradnji s TuttoBene Pizzeria & Fast Food nagrađujemo najbolje

Čaroliju i radost Božića u mnogim župskim domovima upotpunjuju Jaslice, prikaz Isusova rođenja opisanoga u Evanđeljima. Božićne jaslice uz koje smo sretni i veseli nastojimo podijeliti sa svojim prijateljima i sve njih nastojimo razveseliti i obradovati maštovitim kreacijama.

Zato ove po svemu neobične godine pozivamo sve Vas koji ste se potrudili tako uljepšati svoj dom, da u Božićnom duhu s nama podijelite fotografije svojih Jaslica.

Vaše slike ćemo objavljivati na našem Facebook profilu, a koje su najbolje odlučit ćete Vi sami svojim lajkovima na objave fotografija.

Najbolje ćemo nagraditi u suradnji s TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno koji je odlučio nagraditi čak tri najbolje kreacije i to s po jednim od menija iz svoje akcijske ponude dostave.

Fotografije  uz vaše podatke (može samo prezime obitelji) i mjesto stanovanja i kontakt broj u slučaju nagrade, nam šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30. prosinca, skupite najviše lajkova za svoje jaslice i uživajte u delikatesama iz Tutto Bene.