Petak, 27 Studeni 2020
Predavanje o ljetnikovcu Bettera u Mlinima i promocija knjige "Treći ključ" Vedrana Mezeia

Predavanje o ljetnikovcu Bettera u Mlinima i promocija knjige "Treći ključ" Vedrana Mezeia

U organizaciji Općine Župa dubrovačka, Turističke zajednice Općine i Hotela Dubrovačka Rivijera na taraca ljetnikovca u Beterini 10. i 11. listopada s početkom u 16.30 sati održat će se Predavanje o ljetnikovcu Bettera u Mlinima i promocija knjige "Treći ključ" Vedrana Mezeia.

Predavač je Ivan Viđen, povjesničar umjetnosti, knjigu će predstaviti i autor Vedran Mezei, za glazbeni program će se pobrinuti Lingua Franca, a program će voditi Katarina Barović. Organizirana je i Kušnja vina vinarije Crvik.

- Riječ je o dva ista događaja koji će se održavati u subotu i nedjelju zbog ograničenog broja posjetitelja na taraci ljetnikovca. S obzirom da su sjedeća mjesta unaprijed određena, molimo vas da prilikom dolaska na događaj donesete na uvid svoje besplatne karte.
Za sve posjetitelje koji dolaze automobilom bit će otvoren parking hotela Astarea. Od parkinga do ljetnikovca Bettera najjednostavnije je doći pješačkom stazom iza depandansa Studenac te nastaviti gornjim putem do „stare kuće“ (kada dođete u Beterinu nemojte silaziti prvim skalama prema plaži jer je s te strane put do ljetnikovca u lošem stanju).

Predviđeno je da službeni dio programa bude gotov prije noći, ali svakako preporučamo slojevitu odjeću i udobnu obuću.
Događaj je na otvorenom i broj posjetitelja je ograničen na manje od pedeset ljudi pa za vrijeme predavanja nije obavezno nošenje zaštitnih maski za lice. Ipak, svakako ih preporučamo starijim osobama kao i osobama slabijeg zdravstvenog stanja.
Radujemo se vašem dolasku - poručuju organizatori.