Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020
Poziv privatnim iznajmljivačima; Prijavite se na 7. Forum obiteljskog smještaja

Poziv privatnim iznajmljivačima; Prijavite se na 7. Forum obiteljskog smještaja

Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika organizira 7. Forum obiteljskog smještaja koji će održati 10. ožujka u hotelu Dubrovnik Palace, s početkom u 16.30 sati.

Forum je proizašao iz djelovanja Zajednice obiteljskog smještaja HGK i namijenjen je privatnim iznajmljivačima iz Dubrovačko-neretvanske županije, koji se svake godine okupe u renomiranom broju od oko 200 do 300 sudionika.

Glavne teme Foruma  su zakonske izmjene Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti koje se odnose na obaveze iznajmljivača (pomoćni kreveti, usklađivanje i pružanje usluga prehrane i dr.) i noviteti poslovanja Booking.com.
Ovogodišnji Forum  stavlja naglasak na kvalitetu turističke ponude o čemu će također biti riječi kroz teme današnjih i budućih izazova privatnog smještaja te kroz prezentaciju integralnog upravljanja kvalitetom u turizmu grada Dubrovnika.

Program Foruma se nalazi OVDJE!  

U sklopu Foruma u 16.00 sati će se održati izbor predstavnika Zajednice obiteljskog smještaja regije Dalmacija – Dubrovnik.

Zainteresirani privatni iznajmljivači  kandidature za čelne osobe Zajednice, predsjednika i zamjenika predsjednika , zajedno s životopisom trebaju dostaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 5. ožujka 2020.

Tijekom Foruma u izlagačkom dijelu biti će predstavljeni ponuditelji usluga i proizvoda namijenjenih podizanju kvalitete obiteljskog smještaja.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno uz prethodnu prijavu putem online obrasca OVDJE!

  • čestitke - luckauprava
  • čestitke - revelin