Nedjelja, 31 Svi 2020
Hotelima Dubrovačka Rivijera i ove godine Zlatna kuna Županijske komore Dubrovnik

Hotelima Dubrovačka Rivijera i ove godine Zlatna kuna Županijske komore Dubrovnik

Na današnjoj svečanoj sjednici gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik održanoj u hotelu Sheraton Dubrovnik u Srebrenom, dodijeljena su priznanja Plaketa Zlatna kuna, Dubrovačka vidra 2019. te Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos gospodarstvu.

Drugu godinu za redom najveće priznanje Županijske komore Dubrovnik Zlatna kuna u kategoriji veliko trgovačko društvo dodijeljeno je župskoj tvrtki Hoteli Dubrovačka Rivijera koja posluje u sastavu Adris grupe. Nagradu je članu uprave tvrtke Tomislavu Popoviću uručila zamjenica župana Žaklina Marević.

U ovoj kategoriji za nagradu su bili nominirani i Jadranski luksuzni hoteli d.d., te  Dubrovački vrtovi sunca d.o.o.

Županijska komora Dubrovnik, već 22 godinu dodjeljuje priznanja Plaketa Zlatna kuna najuspješnijim gospodarstvenicima za poslovne rezultate u prethodnoj poslovnoj godini, prema određenim kriterijima, a vrednujući ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti i doprinos gospodarstvu Dubrovačko - neretvanske županije u cjelini.

Zlatnu kunu za malo trgovačko društvo je dobila tvrtka Platanus d.o.o. koja između brojnih aktivnosti upravlja dijelom hotelskih kapacitete bivših Hotela Plat, a za srednje trgovačko društvo je Gulliver Travel d.o.o.Nagradu za malo trgovačko društvo je uručio Općinski načelnik Silvio Nardelli, a za srednje trgovačko društvo gradonačelnik Mato Franković.

Dodijeljena su i priznanja  Dubrovačka vidra koje se od 2013. daje se poduzetnicima s 20 i više godina poslovanja, koji su u razdoblju od uvođenja slobodnog tržišta uspješno „plovili“ na području juga Hrvatske, te sve svoje obveze plaćali uredno i na vrijeme. Ovogodišnji dobitnici su Algebra, Bipas – sistem, Cicrina, Konstruktor – Hotina, Reor te Vinogradarstvo i vinarstvo Crvik.

Posebno priznanje za 40. obljetnicu uspješnog poslovanja i doprinos gospodarstvu uručeno je Dubrovačkom primorju d.o.o.

  • čestitke - tzzupanije
  • čestitke - opcina