Utorak, 23 Travanj 2024
Kaufland; "Veselimo se dolasku u Župu dubrovačku, obogatiti ćemo ponudu te ujedno otvoriti nova radna mjesta"

Kaufland; "Veselimo se dolasku u Župu dubrovačku, obogatiti ćemo ponudu te ujedno otvoriti nova radna mjesta"

Trgovački centar Kaufland stiže u Poslovnu zonu Čibača, potvrdili su u odgovoru u odgovoru na naš upit predstavnici Kauflanda Hrvatska.

Kaufland Hrvatska ishodio je lokacijsku dozvolu za objekt i građevinsku dozvolu za rekonstrukciju lokalne ceste. U ovome smo imali veliku podršku u Općini Župa dubrovačka, kao i svih drugih nadležnih javnopravnih tijela kojima i ovom prilikom zahvaljujemo. S obzirom na trenutnu fazu projekta nismo u mogućnosti podijeliti druge informacije, no svakako ćete ih dobiti pravovremeno

Veselimo se dolasku na područje Općine Župa dubrovačka čime ćemo obogatiti ponudu u samoj Općini Župa dubrovačka kao i na širem dubrovačkom području te ćemo ujedno otvoriti nova radna mjesta - poručila je Zrinka Krulc Huskić Specijalist za odnose s javnošću Kauflanda Hrvatska.

Dolazak novog trgovačkog lanca u Župu dubrovačku komentirao je i pročelnik općinskog Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić.

- Predstavnici Kauflanda su od samog početka vrlo profesionalno pristupili realizaciji projekta što se potvrdilo i u međusobnoj komunikaciji vezano za mogućnosti i uvjete određene prostorno-planskom dokumentacijom. Svakako nam je drago da se projekt razvija u pravom smjeru te da na prostor Općine dolazi još jedan kvalitetan gospodarski subjekt - rekao je Marić.

Foto; Kaufland Hrvatska ilustracija

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr