Četvrtak, 18 Travanj 2024
Sjednica Turističkog vijeća; Utvrđeni članovi Skupštine TZO i predložen novi saziv Turističkog vijeća

Sjednica Turističkog vijeća; Utvrđeni članovi Skupštine TZO i predložen novi saziv Turističkog vijeća

U prostorijama Općine danas je održana 22. Sjednica Turističkog vijeća TZO Župa dubrovačka na čijem je dnevnom redu bilo prihvaćanje prijedloga izmjena i dopuna financijskog plana rada, te plana i programa rada  TZO Župa dubrovačka za 2020. godinu, kao i prijedloga financijskog plana, te plana i programa rada  TZO Župa dubrovačka za 2021. godinu.

U priprema Izborne Skupštine Turističke zajednice vijeće je utvrdilo članove Skupštine TZO Župa dubrovačka po postotku učešća turističke članarine i turističke pristojbe.

 - Budući da je novim Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, koji je stupio na snagu s 01.01.2020. godine, bilo potrebno usvajanje novog Statuta TZO Župa dubrovačka, samim tim smo obvezni i izvršiti novi saziv članova Turističkog vijeća kao i Skupštine TZO Župa dubrovačka. Prema udjelu u ukupnom prihodu Zajednice, biraju se članovi Skupštine i Turističko vijeće je utvrdilo članove novog saziva Skupštine TZO Župa dubrovačka, a predsjednik Turističkog vijeća načelnik Silvio Nardelli je predložio i novi saziv Turističkog vijeća - rekla je direktorica Turističke zajednice Anamarija Kusalo


Svi usvojeni materijali na sjednici Turističkog vijeća idu na usvajanje od strane Skupštine koja će se održati 21. prosinca u prostorijama Općine Župa dubrovačka uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

- Budući da nas neki članovi Turističkog vijeća napuštaju, danas smo se simboličnim poklonom oprostili od g. Mile Pavlovića koji je bio predstavnik ispred Hotela Plat i ovim putem mu se iskreno zahvaljujemo na svim konstruktivnim prijedlozima, idejama i aktivnom sudjelovanju u prethodne tri godine - poručila je direktorica TZO.