Petak, 21 Siječanj 2022
Policijsko izvješće o sinoćnjoj prometnoj nesreći u usjeku ispod Vidikovca prema Dupcu

Policijsko izvješće o sinoćnjoj prometnoj nesreći u usjeku ispod Vidikovca prema Dupcu

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 21,15 sati dogodila na predjelu Orsule u blizini Dubrovnika teže je ozlijeđena 35-godišnja vozačica osobnog vozila.

Do prometne nesreće je došlo kada je spomenuta 35-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom splitskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-8 u pravcu Župe dubrovačke, izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom prešla u suprotnu kolničku traku gdje je došlo do udara osobnog vozila i autobusa javnog gradskog prijevoza koje se kretalo suprotnim kolničkim trakom i u kojem u trenutku sudara nije bilo putnika. Uslijed udara s autobusom vozilo se odbilo i udarilo u brdo s lijeve strane kolnika.

Nakon ukazane liječničke pomoći 35-godišnjakinja je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici - navodi se u izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ravnatelj dubrovačke bolnice dr. Marijo Bekić za dubrovačke portale je rekao da se ozlijeđena  35-godišnjakinja nalazi u jedinici intenzivne skrbi u dubrovačkoj općoj bolnici, s teškim ozljedama zdjelice.