Ponedjeljak, 29 Svi 2023
čestitke - hdzzupa
Požar na svlačionicama igrališta Tarantela prouzročio kvar na el. instalacijama (FOTO)

Požar na svlačionicama igrališta Tarantela prouzročio kvar na el. instalacijama (FOTO)

Noćašnji požar koji je uništio svlačionice i praonicu igrališta na Taranteli, kako doznajemo, krenuo je s table s osiguračima te stare dotrajale montažne zgrade. U požaru su kompletno uništene dvije glavne svlačionice, kao i ona za suce te praonica s perilicom i sušilicom rublja. Svlačionica škole nogometa je također neupotrebljiva zbog oštećenja krova.

Srećom, brzom intervencijom klupskih djelatnika spašeno 90 posto opreme; dresovi, lopte i ostala oprema. Preostale klupske prostorije trenutno su bez struje kao i ugostiteljski objekat u sklopu igrališta koji se napaja uz pomoć agregata.

NK Župa dubrovačka u narednim danima očekuje organizacija nekoliko utakmica mlađih uzrasta koje će teško biti moguće organizirati u ovim uvjetima, ali javili su se sportski prijatelji iz Grada i Konavala nudeći pomoć i ustupanje svojih terena i prostorija.

Sreća u nesreći je što je nogometna sezona pri samom kraju, većina kategorija je završila s natjecanjima. Kako doznajemo iz kluba, opožareni objekat će se rušiti u potpunosti, a do izgradnje novih prostorija funkcioniranje kluba će se omogućiti kroz postavljanje privremenih kontejnerskih svlačionica.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr