Subota, 20 Travanj 2024
Policija o prometnoj nesreći na Mljekari; "Još uvijek nepoznati vozač ostavio vozilo i napustio mjesto događaja"

Policija o prometnoj nesreći na Mljekari; "Još uvijek nepoznati vozač ostavio vozilo i napustio mjesto događaja"

U večernjim satima u ponedjeljak, 20. prosinca na Putu dr. Ante Starčevića u Župi dubrovačkoj došlo do prometne nesreće koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

Do prometne nesreće je došlo kada je, za sada još uvijek nepoznati vozač, izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju prešao u suprotnu kolničku traku gdje je prednjim kotačima udario u povišeni betonski rubnjak, a potom i u stup javne rasvjete kojeg izbija iz ležišta da bi u nastavku kretanja udario i u metalni stup na kojem se nalazi prometni znak kojeg također izbija iz ležišta.  Nastavkom kretanja prednjim dijelom udara u željeznu metalnu ogradu čiji dijelovi udaraju u dva propisno parkirana vozila koja su oštećena.

Nakon prometne nesreće vozač je ostavio vozilo i napustio mjesto događaja.  U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, međutim nastupila je veća materijalna šteta. U tijeku je kriminalističko istraživanje po završetku kojeg ćemo moći dati više informacija - navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr