Utorak, 26 Svi 2020
Tjedno izvješće za promet - 914 represivnih mjera, 676 osoba zbog prekoračenja brzine

Tjedno izvješće za promet - 914 represivnih mjera, 676 osoba zbog prekoračenja brzine

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je  14 prometnih nesreća u kojima su 4 osobe teže, a 8 ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je 8 prometnih nesreća.
 
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 914 represivnih mjera od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. „četiri ubojice u prometu“ te je tako 676 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 44 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 11 osoba prekršajno je sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a 8 osoba je sankcionirano zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.
 
- Od ostalih prekršaja izdvajamo 35 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja i 32 mjere poduzete zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja - navodi se u priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

  • čestitke - dubrovnikrivijera