Četvrtak, 25 Travanj 2024
Javni pozivi za subvencionirano korištenje poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Javni pozivi za subvencionirano korištenje poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije objavljuje dva Javna poziva za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16, u Dubrovniku. Ovim Javnim pozivima nude se poslovni prostori površine 12,59 m² i 20,40 m².

Poslovni prostori u inkubatoru namijenjeni su poduzetnicima početnicima koji posluju do 3 godine. Stoga se pozivaju poduzetnici početnici kojima je potreban poslovni prostor, da se prijave na Javni poziv putem kojeg mogu ostvariti pravo na subvencioniranu cijenu najma te stručnu i savjetodavnu pomoć.

Poduzetnički inkubator je 2016. godine otvorio svoja vrata malim poduzetnicima koji tek počinju poslovati ili su u ranoj fazi svojeg poslovanja, a nemaju vlastiti prostor. Od tada je usluge inkubacije koristilo 24 poduzetnika, a njih 21 i dalje uspješno posluje.

Objavom ovih poziva, završava još jedan trogodišnji ciklus inkubacije poduzetnika početnika koji su usluge inkubatora počeli koristiti 2019. godine te su u tom razdoblju poslovno ojačali i spremni su nastaviti svoj razvoj van inkubatora. Centar za poduzetništvo želi im sreću na njihovom poslovnom putu i ostaje na raspolaganju za stručnu pomoć kao i tijekom inkubacijskog procesa!

Javni pozivi nalaze se na web stranici Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik https://www.poduzetnicki-inkubator-dnz.hr/dubrovnik/dokumentacija, a za detaljnije informacije možete se obratiti Centru za poduzetništvo putem telefona 418-401 ili maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr