Subota, 30 Svi 2020
Radionica Županijske komore; Kako pripremiti izvoz roba i usluga, te osigurati naplatu

Radionica Županijske komore; Kako pripremiti izvoz roba i usluga, te osigurati naplatu

Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatskim kreditnim osiguranjem d.d. organizira radionicu pod nazivom Podrška internacionalizaciji poslovanja koja je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji se bave ili se planiraju baviti izvozom proizvoda i usluga.

Na radionici koja će se održati u ponedjeljak, 17. veljače u 10 sati u prostorima HGK - Županijske komore Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6, će biti predstavljene novosti koje je HBOR pripremio za izvoznike, s naglaskom na investicije privatnog sektora i pripremu izvoza, kao i novosti o izvozno-kreditnom osiguranju te osiguranju kratkoročnih potraživanja prodaje roba i usluga.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu prijavu putem online prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik, www.hgk.hr/zupanijska-komora-dubrovnik, najkasnije do 13. veljače.

Nakon predavanja će poduzetnici koji su već ostvarili suradnju s HBOR-om i HKO-om podijeliti svoja iskustva sa sudionicima radionice.

  • čestitke - revelin