Utorak, 16 Travanj 2024
Iz županijskog Centra za poduzetništvo najavljuju zanimljivu radionicu o korporativnom planiranju

Iz županijskog Centra za poduzetništvo najavljuju zanimljivu radionicu o korporativnom planiranju

Dobar plan je pola posla, a ako Vas u poslovanju muče i plaše pojmovi poput planiranja, delegiranja, budžetiranja i Excela, prijavite se na radionicu Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije putem koje će biti predstavljen program/sistem koji će Vas korak po korak dovesti od zbunjenosti do plana za cijelu godinu.

U ovoj trosatnoj radionici, podijeljenoj u dva susreta, saznat ćete tajne korporativnog planiranja i kako ih iskoristiti za Vaše poslovanje.

27.01.2022., 10:00 – 11:30 – 1. radionica

Interaktivna radionica obuhvatit će teme vezane za stav o novcu, vrijednost delegiranja, stvarnu vrijednost cijene, činjenicu da vrijeme nema cijenu te će osvijestiti spoznaju da budžetiranje i planiranje ne mora biti komplicirano kada imate dobar sustav i konkretnu pomoć. Predavanje će biti bazirano na konkretnom i stvarnom primjeru, uz konkretne dokaze kroz brojke, s kojim se možete lako povezati.

28.01.2022., 10:00 – 11:30 – 2. radionica

Radionica će Vas naučiti o budžetiranju korak po korak kroz cijeli sustav na primjeru s kojim se možete poistovjetiti. Osim navedenog, naučiti ćete da je dobar sistem pola posla, i dobiti taj sistem kako bi samostalno mogli doći od ideje, preko jezika brojeva, do svakodnevnog plana. Također, dobit ćete uvid u cjelokupne mogućnosti informacija koje budžet može dati o poslovanju, a o kojima nikada niste vodili računa i osvijestit ćete kakav utjecaj imaju gratisi, popusti, ali i povećanje cijene i delegiranje na poslovanje u konačnici – u konkretnim iznosima – kuna i sati.

Sustav za budžetiranje je sam po sebi vrijedan proizvod, a uz sve detalje s predavanja postaje pravi alat koji može transformirati Vaše poslovanje.

O predavačici:

Ana Marić je poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing. 13 godina je gradila karijeru u domaćim i internacionalnim hotelskim kućama na specijalističkim i voditeljskim pozicijama.

Nakon što je 2019. godine promijenila mjesto boravka, umjesto traženja posla u struci, odlučila se za promjenu karijernog puta te osnovala Contentu-obrt za poslovno savjetovanje. Vrijeme pandemije je iskoristila za rad s malim poduzetnicama, dodatno usavršavanje i testiranje svoje ideje o savjetovanju koje stavlja kupca u središte poslovnih odluka.

S obzirom na to da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/Z9cPBFDYnBU6Rcg86

– e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,

– ili telefona: 020/418-401.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr