Petak, 19 Travanj 2024
Festival pirotehnike na Porporeli; Fun H2O lako protiv Gružana, Porporela dobila Kamen Mali (FOTOGALERIJA)

Festival pirotehnike na Porporeli; Fun H2O lako protiv Gružana, Porporela dobila Kamen Mali (FOTOGALERIJA)

Spektakularan zadnji dan igre po skupinama ovogodišnje Divlje lige, ne pamti se kad je ovoliko pirotehnike potrošeno u samo dvije utakmice. Prvo su Funovci s barka "obojali" more pod Crvenim feralom u narančasto, a Gružani odgovorili s obale, a zatim su domaćini priredili dimni spektakl u crveno plavim bojama. Uz sve to gledali smo i odličnu utakmicu, napet i na momente nervozan susret Porporele i prvaka Kamena Malog koji je pripao domaćinima.

Kamen Mali je dobio prvu četvrtinu s 3:1, imao i napad s igračem više za tri razlike, ali nije pogodio. Od druge četvrtine Porporela bolja, dolazi do izjednačenja, Kamen Mali još jednom vodi 5:4, ali u zadnju minutu se ulazi s 5:5. Tada sudac Matijević svira dva četverca, prvo za Porporelu za vodstvo od 6:5, a onda i za Kamen Mali, ali Cavtaćani umjesto mreže pogađaju prečku, pa Porporela slavi prvo mjesto u skupini i lakši put do polufinala.

Fun H2O je  bez većih problema dobio PVG Gruški mul (11:2) i potvrdio prvo mjesto u skupini. Ostale dvije župske ekipe su se s porazima oprostile od natjecanja, Komarda  je dobila Srebreno 8:6, a Uvala Lapad Lukovicu 12:7.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr