Subota, 24 Srpanj 2021
Maro Joković nakon dvije godine izbivanja ponovo u kapici Jug Adriatic osiguranja

Maro Joković nakon dvije godine izbivanja ponovo u kapici Jug Adriatic osiguranja

Nakon dvije godine izbivanja, u matični klub  Jug Adriatic osiguranje se vratio župski vaterpolist Maro Joković. Ljevoruki je reprezentativac Hrvatske prije odlaska u Zagreb na završne pripreme za Olimpijske igre u društvu svog mentora iz igračkih dana, direktora kluba Ognjena Kržića potpisao trogodišnju vjernost Jug Adriatic osiguranju.

Joković je u prvoj momčadi Juga debitirao 2003. sa samo šesnaest godina i sljedećih deset godina bio jedan od ključnih igrača u osvajanju brojnih trofeja. Nakon dvije sezone provedene u Pro Reccu, Maro se vratio doma i ispisao najljepše stranice klupske povijesti u sezoni 2015/16 kada je osvojeno rekordnih pet trofeja, uključujući i naslov prvaka Europe. Nakon sezone 2018/19 otišao je u Olympiacos, a prošlu je sezonu proveo u Bresciji s kojom je osvojio naslov prvaka Italije.

- Drago mi je da sam se vratio u matični klub nakon dvije sezone. Jug u svaku sezonu ulazi s ambicijama za ostvarenje visokih ciljeva. Mislim da ćemo s momčadi koja će se stvoriti, uz kvalitetan i predan rad imati šanse za ostvarenje zacrtanog. U svakom slučaju veselim se novim izazovima - rekao je Joković.

  • marketingA1
  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre