Ispiši ovu stranicu
Fun H2O u skupinu dobio Porporelu, Lukovica starta protiv Villa Sheherezade, Srebreno protiv Dakse

Fun H2O u skupinu dobio Porporelu, Lukovica starta protiv Villa Sheherezade, Srebreno protiv Dakse

Sinoć je ispred Kneževa dvora održan ždrijeb 37. Divlje lige na kojem su kuglice izvlačili državni prvaci, vaterpolist Jug Adriatic osiguranja vratar Toni Popadić i automobilist Dubrovnik Racinga Maro Franić.

U ždrijebu skupina glavnog turnira tražila se druga ekipa po skupinama jer su nositelji bili lanjski polufinalisti. Fun H2O kao nositelj skupine "B" je za protivnika dobio možda najjaču od četiri ekipe u ždrijebu - Porporelu. Prvak Kamen mali u skupini "A" je dobio PVG Gruški mul, u skupini "C" su Elita i Crvene stijene Orašac , a u skupini "D" Kokoti i Pasjača Popovići.

Ždrijeb kvalifikacija, koje bi ako epidemiološka situacija dozvoli, trebale početi u subotu 1. kolovoza je odredio da Lukovica na startu igra protiv Villa Sheherezade. Za nastup u glavnom turniru Plaćanima trebaju dvije pobjede, ali ždrijeb ih ove godine nije "mazio" jer im uz Villu Sheherezadu na putu stoje Palace i Turčin Danče.

Povratnik nakon dugo godina, Srebreno prvi nastup igra protiv Dakse, a ovisno o rezultatu u drugom kolu protiv pobjednika ili poraženog iz susreta Mandrač -Komarda. Kako izgleda "na papiru" Srebreno bi moglo imati lakši put od Plaćana prema Glavnom turniru.