Ispiši ovu stranicu
Četvrtfinale Turnira Župskih mjesta; Repriza finala iz 2017. derbi između Brgata i Fix Čibače

Četvrtfinale Turnira Župskih mjesta; Repriza finala iz 2017. derbi između Brgata i Fix Čibače

U nedjelju nas očekuju četvrtfinalni susreti osmog Turnira Župskih mjesta, uskoro ćemo dobiti novog pobjednika pa uzbuđenje iz dana u dan sve više raste.

Četvrtfinalnu večer otvara branitelj naslova Brašina koja ulazi kao favorit u susret protiv Krstac/Trgovišta. Gornja Čibača je imala samo dva nastupa na turniru ove godine i nakon duže pauze igraju protiv ekipe Soline/Plat, koja je svojom čvrstom igrom pokušati parirati trostrukom prvaku koji ide po svoj prvi naslov u dvorani na Mljekari, jer je sva tri osvojio dok se igralo u Kuparima. U trećem susretu sastaju se Čelopeci i Srebreno, koje će nakon izbacivanja Postranja pokušati napraviti još jedno veliko iznenađenje.

U posljednjem susretu večeri čeka nas veliki derbi između Brgata i Fix Čibače. Repriza je to finala od prije dvije godine, u kojem je Fix bolje prošao. Može li se Brgat sada osvetiti?  Što o tome misli jedan od njihovih najboljih igrača Matej Perović.

- Na ekipu Fix Čibače ne treba trošiti previše riječi. Dvostruki prvaci za cilj uvijek imaju završnicu turnira i očekujemo pravu utakmicu u kojoj će svi uživati, kaže Matej koji poziva sve da dođu uživati u spektaklu koji je na rasporedu u 21 sat.

- Jedva čekamo početak susreta! Pozivam sve pratitelje turnira župskih mjesta da posjete Mljekaru u nedjelju na reprizi finala iz 2017. godine - zaključio je Perović koji će sigurno stvarati velike probleme obrani Fix Čibače.  Ali njihov strateg Josip Vidić optimističan je i pokušat će pronaći rješenje za zaustaviti sve opasnosti koje im mogu napraviti igrači Brgata.

- Očekuje nas teška utakmica protiv možda najspremnije ekipe turnira. Dvije ekipe pune nogometnih romantika. Mislim da će presuditi želja i mentalitet igrača. Na ovakvim utakmicama pokazujete jeste li spremni za naslov. Vjerujem u prolaz svoje momčadi i novi naslov na Mljekarani -  uvjeren je Josip Vidić, jedan od igrača s najviše uspjeha na Turniru Župskih mjesta.