Subota, 20 Travanj 2024
Završena grupna faza; Mini Čibača i Čelopeci u četvrtfinalu, ispali Soline/Plat i Mišići/Zona (FOTOGALERIJA)

Završena grupna faza; Mini Čibača i Čelopeci u četvrtfinalu, ispali Soline/Plat i Mišići/Zona (FOTOGALERIJA)

Trećim kolom skupina B i C večeras je završeno natjecanje po grupama ovogodišnjeg Turnira župskih mjesta, mjesta u četvrtfinalu su osigurali pobjednici skupina Mini Čibača i Čelopeci, a od turnira su se oprostili Soline/Plat i Mišići/Zona.

U prvoj utakmici Fix Čibača je s visokih 6:1 slavila protiv Solina/Plata ekipe koja turnir završava bez osvojenog boda. Strijelci za Čibačane su bili Marko Grgurević 3, Josip Raguž, Mato Šimunović i Ante Džamarija, a počasni pogodak za  Soline/Plat je postigao Filip Gverović.

Drugi susret te grupe Mini Čibača Brgat završio je bez pobjednika i golova, ali se kako je sve već bilo riješeno penali nisu izvodili. Mini Čibača je prva, u repesaž idu druga Fix Čibača i treći Brgat.

Prvi susret skupine C su igrali Postranje i Srebreno, Postranjani su poveli golom Ivana Keleza u prvom dijelu, a izjednačio je Juraj Joković u nastavku. Tako je Srebreno s dva neriješenoga rezultata i dva boda prošlo dalje zahvaljujući boljem izvođenju penala protiv Mišića/Zone u drugom kolu.

Nakon te utakmice Mišići/Zona su dovedeni u situaciju da pobjedom protiv Čelopeka imaju prvo mjesto u grupi, a porazom ispadaju. Njihove nade u prolaz ugasio je vrlo brzo Stjepan Duje Rezo s dva eurogola u dvije minute kakvi se rijetko viđaju i na prvoligaškim utakmicama. Nakon toga još jedan nesretan auto gol i sve lađe Mišići/Zone su potonule. Konačan rezultat je glasio 7:2 , Rezo je postigao hattrick, Jak Kojaković dva gola, Luka Curić jedan, a za Mišiće/Zonu Nikša Mišić i Jasmin Salihović. Čelopeci su prvi, a u repesaž idu drugo Postranje (tri neriješena rezultata) i treće Srebreno.

U repesažu u subotu 11. veljače će igrati;

18:00 Krstac/Trgovište - Srebreno
19:00 Postranje - Mljekara/Blato
20:00 Fix Čibača - Popolica
21:00 Gornja Čibača - Brgat

Četvrtfinale se igra u nedjelju 12. veljače a sastaju se;

18:00 Mini Čibača - pobjednik utakmice Postranje-Mljekara/Blato
19:00 Brašina - pobjednik Gornja Čibača-Brgat
20:00 Čelopeci - pobjednik Fix Čibača-Popolica
21:00 Bjelice - pobjednik Krstac/Trgovište-Srebreno

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr