Ispiši ovu stranicu
Brašina se namučila protiv Mljekare/Blata, Mišići/Zona neriješeno s Postranjem pa bolji na penale (FOTOGALERIJA)

Brašina se namučila protiv Mljekare/Blata, Mišići/Zona neriješeno s Postranjem pa bolji na penale (FOTOGALERIJA)

Počelo je, nakon dvije godine pauze Turnir župskih mjesta se vratio i ako je suditi po prvim utakmicama mogao bi biti zabavan i napet do samoga kraja.

Počelo je pobjedom Krstac/Trgovišta protiv Pod Petrače, prvo poluvrijeme bez golova, a u nastavku za pobjedu Krstac/Trgovišta pogađa Antonio Pandak.

Druga utakmica također bez golova u prvom dijelu. Srebreno se dobro nosilo s lanjskim finalistima Čelopecima sve dok nije Duje Rezo uzeo stvar u svoje ruke i s dva gola odlučio pobjednika.

Brašina je puno teže nego što su očekivali, a i prognozirali, došla do bodova protiv mlade vrlo dobre ekipe Mljekara/Blato. Mljekara je povela golom Ante Azinovića, izjednačio je Leo Pušić, a Brašinu u vodstvo doveo Mateo Delić. Sve se to dogodilo u prvom poluvremenu, u nastavku Mljekara/Blato pokušava doći do izjednačenja ali rezultat se nije mijenjao.

U zadnjoj utakmici smo gledali penale.Postranjani su napunili dvoranu, s tribine ih je bodrio i predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić, i nošeni navijačima bolje krenuli u utakmicu. Za 1:0 pogađa Vicko Miloslavić, na 1:1 je izjednačio Ivan Puljić što je bio rezultat prvog dijela. I u nastavku Postranje vodi Zona/Mišići stiže rezultat. Za 2:1  je strijelac Miho Galjuf, odmah u sljedećem napadu na 2:2 izjednačava Nikša Mišić, Maroje Miloslavić iz gužve pred golom pogađa za 3:2, a na 3:3 konačan rezultat postavlja Ivan Raič. Zona/Mišići bolja u izvođenju penala što im donosi prednost u slučaju da ove dvije ekipe na kraju igre u skupini budu imale isti broj bodova.


   

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr